Sammandragningsarbete hemifrån – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Sammandragningsarbete hemifrån

20140716-115432-42872246.jpg20140716-115446-42886535.jpgNu har vi varit inne på förlossningen för en undersökning. Allt ser bra ut, Angelica är öppen 1 cm och livmoderhalstappen är utplånad. Angelica jobbar på bra med att andas sig genom värkarna här hemma i soffan med sin vetekudde på ryggen.

Hon överlåter dock bloggandet till mig, vi har ju lovat att ni ska få följa med. Just nu vill hon inte ha någon massage eller liknande så det passar rätt bra att jag håller er uppdaterade. Så får hon fokusera på “rätt” saker.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

 1. Angelica

  Lycka till!! Vad häftigt om Alice skulle födas i morgon den 17:e, ni både fyller väl båda det datumet har jag för mig att ni skrev i något blogginlägg för ett tag sen! 🙂 häftigt i såfall!

  Hoppas att allt går bra! Lycka till! kramisar!

 2. Jenny

  Jag har följt er ett tag och vill bara säga lycka till! Så spännande att ni snart får träffa er baby. Kram!

 3. Kristin

  Stort lycka till!!! Det är så häftigt att föda barn. Häftigt, vidrigt, underbart och allt där emellan. Ni kommer klara detta galant!!

 4. J

  Lycka till nu!! 😀 bli inte förvånade om det kanske inte blir nån massage, ibland stör det mer än det hjälper, det kan vara olika från förlossning till förlossning hur det känns med den saken 🙂 tänk snart är hon här, häftigt! 😉

Annons