Här är hon, vår skatt! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Här är hon, vår skatt!

20140717-113331-41611488.jpg
Tack tack tack för alla fina mail och kommentarer. Här är hon, vår älskade lilla Alice. Vi är i en liten bubbla nu och planerar att stanna i den. Direkt när hon las upp på mitt bröst sa jag “Jag vill ha fler barn!”.

Ni ska självklart få höra/se/läsa mer om förlossningen. Men vi ska bara landa lite här och nu. Vårt lilla, lilla mirakel. Det här är större än jag någonsin kunnat föreställa mig.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

 1. zahraa

  Heeej och STORT GRATTIIIS!!! det är första gånger jag läser er blogg har gått tillbaka så långt i arkivet och läst massor av blogginlägg! hittade er genom at blondinbella länkade att ni fått en vacker liten dotter! Önskar er fina dagar tillsammans och må hon leva till 100 år med dagar fulla av glädje och skratt!!!
  p.s. kommer absolut fortsätta läsa er blogg ni är hur bra som helst!!

 2. Caroline

  Världens ljuvligaste!! Grattis till hela familjen, så bra kämpat Angelica! Förstår att Stefan är stolt nu =)

 3. Sara

  Åh, vilken fin liten tjej! Stort grattis! Längtar om möjligt ännu mer efter att min lilla ska titta ut
  nu 🙂

 4. rebecca

  Åh så vacker liten flicka. Grattis ♡♡
  Idag är de precis 2 månader tills vår lilla prins ska titta ut. Längtar! ♡
  Tack för världens bästa blogg. 😀 ♡
  Njut i er lilla bubbla. Helt förståeligt om bloggen står still ett tag. 🙂
  Kramar till er 🙂

 5. emma

  Grattis till er. Ta vara på tiden nu i början. Så himla mysigt med barn. Våran Nils är två månader och tiden har gått fort. Så njut.

 6. Elin

  Åh vilket underverk! VILKEN SÖTNOS! Tänkte på er under dagen och kände det på mig att nu har Alice kommit. Önskar er all lycka! Grattis till er.
  Mvh Elin

 7. Julia

  Vilken otroligt söt liten tjej! Ett tips är att försöka stanna i er bubbla så länge som möjligt! Alla runt omkring finns kvar sen men den första tiden kommer inte igen.

 8. Frida

  Ett stort grattis till er! Äntligen är hon här ❤. Hon är så väldigt lik dig Angelica, en supersöt liten prinsessa har ni fått. Njut och stanna i bubblan extra länge, det behöver man. Längtar tills jag och Sophia får träffa er sen :). Många kramar till er lilla familj!

 9. Elin

  Störst av allt är kärleken till sitt barn! Stort grattis! Ni kommer bli toppenbra föräldrar.

  /Mvh Elin

 10. Matilda

  Stort grattis, är själv precis ingången i vecka 39 så nu väntar jag med spänning på att få ett eget mirakel! Va söt hon är!

 11. Johanna

  Världens största GRATTIS till er båda och bra kämpat!!

  Njut av er lilla tjej och glöm bort allt annat för en stund, alla pratar om hur fort tiden går med en liten och man förstår det nog inte riktigt förän man är med om det själv, men det GÖR den, så njut, njut, njut och ta bara hand om varandra!

 12. Just Me

  “Är det sant att jag håller ett barn på min arm
  och ser mig själv i dess blick?
  Att fjärdarna gnistra och jorden är varm,
  och himmelen utan en prick?

  “Vad är det för tid, vad är det för år?
  Vem är jag? Vad bär jag för namn?
  Du skrattande knyte med solblekt hår,
  hur fick jag dig i min famn?

  Jag lever. Jag lever. På jorden jag står.
  Var har jag varit förut?
  Jag väntade visst miljoner år
  på denna enda minut.”

  Erik Lindorm 1920

  Grattis till miraklet!

  Just me

 13. Moa

  Stort grattis till er ljuvliga prinsessa! Tack för att ni låter oss följa med på er resa. Som ni har längtat, nu är hon äntligen här er lilla Alice. <3

 14. Just me

  Lyckans Minut
  “Är det sant att jag håller ett barn på min arm
  och ser mig själv i dess blick?
  Att fjärdarna gnistra och jorden är varm,
  och himmelen utan en prick?

  “Vad är det för tid, vad är det för år?
  Vem är jag? Vad bär jag för namn?
  Du skrattande knyte med solblekt hår,
  hur fick jag dig i min famn?

  Jag lever. Jag lever. På jorden jag står.
  Var har jag varit förut?
  Jag väntade visst miljoner år
  på denna enda minut.”

  Erik Lindorm

  Grattis till sötnosen

 15. Jessica Kulde

  Grattis! Visste är det ett mirakel att det kommer ut en livs levande unge, som kan nysa, gäspa, äta och titta på en med sina fantastiska ögon. Så fort jag såg på min barn så kom känslan. “jag gör allt för dig, min älskade unge!”. Det går verkligen inte att föreställa sig hur det ska kännas att få barn, man måste uppleva det!

  Er dotter är så oroligt söt! Njut nu tillsammans familjen!

 16. Kicki

  Det är helt fanatiskt, stort grattis till de lilla tjej ☺️ Har varit så kul att följa graviditeten då jag och min sambo ska bli föräldrar i slutet av september. Längtar ännu mer nu! Njut av varandra och bubblan ni är i.

 17. Pernilla

  Så fin o ljuvlig prinsessan är . Välkommen lilla unde ❤️. Stort grattis till er ❤️. Varit kul att följa er graviditets resa o nu följa er babyresa

 18. Caroline❤️

  Ååååh, världens finaste tjej!❤️❤️❤️ så glad för er skull! mys nu! puss och kram till er alla tre!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Annons