Första barnvagnspromenaden! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Första barnvagnspromenaden!

20140718-194758-71278387.jpg
Efter dagens läkarbesök fick vi veta att allt såg bra ut med Alice, förutom att hon var lite för gul. Så de ville ha henne under uppsikt. Vi fick också veta att vi ska stanna här en natt till eftersom det gick så pass lång tid från att mitt vatten gått till att hon föddes. Så efter läkarbesöket åkte Stefan hem en sväng och hämtade vår barnvagn och mer kläder till mig. Det finns vagnar att låna här, men vi ville verkligen ha vår och vi bor bara 20 minuter härifrån.

Vår första riktiga promenad tog vi upp till Mörby centrum. Jag känner mig heeelt överkörd i kroppen. Öm och enorm träningsvärk! Jäklar vilket jobb min kropp gjort, så sjukt stolt över den.

20140718-195341-71621363.jpg
Nån annat jag är stolt över är Stefan. Vilken klippa! Jag vet inte hur många gånger jag börjat gråta av lycka och kärlek till den här mannen. Han är världens bästa pappa!

20140718-195504-71704407.jpg
De har kollat Alice gulsotsgrej en sista gång nu och det ser bra ut. Så imorgon efter frukost får vi åka hem!!! Eller, hon ska vägas och mätas först. Men sen blir det hemgång. Då kommer vi kunna blogga mer igen. En förlossningsberättelse ska knåpas ihop också.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

 1. Angelica

  Vad fina ni är. Lilla familjen! Ni verkar ha det jättemysigt ihop på alla sätt!
  Grattis till nya livet som småbarnsföräldrar!

 2. Linda Andersson

  Åhh va mysigt!!! Det är så kul att få följa er 🙂 Stort grattis än en gång till erat underverk <3

 3. Andrea Eriksson

  Grattis till er fina flicka! Älskar att läsa bloggen, bäst! På er barnvagnspromenad fick jag syn på Alice babynest med stjärnor! Vad har ni köpt det tro? 🙂

  /Andrea

 4. Andrea

  Grattis till er fina flicka!! Älskar att läsa eran blogg !
  Tänkte fråga dig Angelica var du köpt babynestet med stjärnor på?

  /Andrea

 5. Malin

  Vad fina ni är!! Lyckliga familjen <3 Hoppas ni får sova bättre i natt. När mjölken rinner till blir hon mättare och nöjdare i längre perioder mellan amningarna säkert. Ni kan ju också om ni vill passa på att fråga på BB vad det är för kläder som gäller för henne nu ute när det är varmt. Tror det va mössa som gällde oavsett med Theo nämligen… Och strumpor tror jag. Tyckte själv att den biten va lite knepig när det är så viktigt med varken för kall eller för varm. Pussa gullungen från mig <3 puss och kram

 6. Lisa

  Stort grattis till er! Det verkar som att ni haft en fantastisk upplevelse, så lyckat!

  Tänkte bara fråga angående artrosen, drabbades du av extra smärta? Fick ni manövrera smärtor på något speciellt sätt? Får du ta medicinen nu om ni kan amma eller måste du avstå medicin? Är intresserad pga min aggressiva ledgångsreumatism.

  /Lisa – väntar fortfarande efter 16 månaders längtan

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Hej Lisa! <3 jag glömde att jag ens hade ont i höften. Jag hade skrivit innan i fl-brevet att jag inte kan "dra upp benen mot mig och krysta", men det gick hur bra som helst. Jag låg dock aldrig på höger sida där jag har problem. Jag har inte ätit nån medicin under graviditeten och tror inte att jag får äta den nu under amning heller. Jag tycker att det fungerar bättre än väntat men vissa dagar är ju sämre än andra. Massa kramar till dig från mig.

 7. Sandra

  Åh ni ser helt underbart lyckliga ut! Är i vecka 16 och känner att jag nog kommer behöva ca 49 veckor för att kunna förbereda mig inför allt som komma skall, men när jag läser er blogg och ser bilderna blir jag sååå avundsjuk och längtar 🙂

Annons