11 saker ni kanske inte visste om mig – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

11 saker ni kanske inte visste om mig

angelicalagergren

Jag hittade en lista i intervjuform hos min bloggkollega Gabriella Joss som jag också tänkte svara på. Har du en blogg kan väl du också göra det och kommentera här nere. Det är roligt att veta nya saker om er som läser.  

1. Har du ett namn som bara din familj kallar dig?
Min mamma kallar mig för Ankan Skankan… Eller bara Skanki. Det är väl sådär tycker jag, haha.

2. Har du någon ovanlig/konstig vana?
Jag är besatt av Dr Pimple Popper på Instagram. Jag fascineras och äcklas av hennes små operationer av bölder, finnar och svarta pormaskar. Jag får liksom säga till mig själv på skarpen att sluta titta på de små filmklippen.

3. Har du några konstiga fobier?
Jag hatar hudlotion, verkligen hatar. Jag tycker att det är obehagligt att ha i händerna och är det kommer under naglarna eller ringarna får jag gåshud. På ett dåligt sätt. Det har blivit lite bättre med åren. Balsam hatar jag också. Usch!

4. Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör?
Allt med Spice Girls och massa schlager. Jag älskar schlager! Men jag tror inte att det är någon hemlighet. Sen gillar jag lovsånger också!

5. Vad stör du dig på hos andra?
Människor som är avundsjuka och snackar skit om andra. Jag tycker att det är jobbigt med folk som sprider negativ energi. Jag vill omge mig med vänner som lyfter och pushar istället för att vara missunnsamma mot personerna som det går bra för.

6. Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös?
Det är faktiskt rätt mycket som gör mig nervös. Även fast jag jobbat som journalist i över 10 år blir jag nervös när jag ska göra en intervju. Jag blir nervös när jag ska träffa nya människor. Jag är nervös när jag ska köra bil ensam eller när det ringer ett nummer som jag inte vet vem det är.

7. Vilken sida av sängen sover du på?
Längst in, längst bort från dörren.

8. Vad var ditt fösta gosedjur och vad hette det?
Jag hade en docka som hette Ingenting. Och apa som hette Kortelångsvans. Han försvann dock på bussen när jag var liten, jag sörjer honom än idag.

9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?
“Ta det lugnt!”. Jag är sämst på att varva ner och ta det lugnt, jag måste bli bättre på det.

10. Vilket håll står du åt i duschen?
Oftast har jag ett eller två barn hemma när jag duschar så då står jag och tittar utåt och sjunger och dansar för att underhålla kidsen.

11. Vilken är din favoritmat som är ”dåligt” men du älskar att äta det iaf?
Hmmm. Jag vet inte om jag tycker att nåt är direkt dåligt när man inte äter det varje dag. Men jag antar att dåligt är samma sak som onyttigt? Och då får jag väl svara pizza! Men nåt som är onyttigt som jag äter ofta är smågodis, kan inte få nog.

/Angelica

Följ min blogg med Bloglovin

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Annons