Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Att byta frukostvanor

I samarbete med Risenta

familjen_lagergren_risenta

Vi vet alla att frukosten är ett av dagens viktigaste mål, om inte det viktigaste. Jag vet inte hur det är med er, men jag är en otrolig vanemänniska när det gäller vad jag äter till frukost. Eller jag var det innan jag träffade Angelica kanske jag ska tillägga. Från att jag flyttade hemifrån när jag var 16 så åt jag Frosties med mjölk och mackor med leverpastej till frukost fram tills att vi träffades när jag var 28. Ni förstår vidden, 12 år av samma frukost, dag ut och dag in. Och inte den nyttigaste frukosten heller. Det var det godaste jag visste och det är lite det frukosten måste vara för mig. Att inte behöva tänka på morgonen utan att det går på rutin att ordna och att det ska vara gott.

Men Angelica fick mig att testa nya saker i sin egna strävan efter en bra och nyttig frukost. Först yoghurt med granola, sen havregrynsgröt med blåbär och banan och nu sist Risentas Frögröt. Att sen toppa den med lite färska bär blir som pricken över i:et, grädden på moset, strösslet på glassen. Ja, ni fattar; Gott och en hälsosam frukost för hela familjen.risenta_frogrot_agg_lagergren frogrot_risenta_lagergren

Ni förstår vad det här har inneburit för min energinivå genom dagen och sockerberoende. Från supersockrade flingor till naturliga råvaror, inga e-ämnen eller onödiga tillsatser. Utan att för den delen tumma på smakupplevelsen. En jämnare och framförallt högre energi och mindre sug efter att äta en massa kakor eller godis på jobbet.mata_risenta_lagergren

För att alla ska ha chans till en bättre frukost pågår under februari pågår Risentas kampanj #engodaremorgon. Du kan delta i en tävling på deras Facebook-sida eller nominera någon annan som du tycker förtjänar just ”engodaremorgon”.

 

/ Stefan

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

  1. Emma

    Hej. Visst ska ni åka till NY snart? Några tips på saker som ni absolut inte vill missa? Jag och min man ska åka i april och tar gärna emot tips. Har varit där några gånger tidigare så behöver inte göra alla de turistiga sakerna. Samma för er väl?

  2. Isabell

    Alltså bilderna på de! Perfekta familjen delux😍 tror inte jag ens hade kunnat muta min familj, inkl mannen då, till att få en sådan bild😁

Annons