Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

10 frågor och svar

Jag skrev ett blogginlägg när jag satt på flygplanet på väg hem från Thailand som jag inte publicerat än. Jag svarar på frågor som jag hittade hos bästa Sandra Beijer

P4080701

Tre saker du älskar:
– Saker? Min dator, min iphone och min bröllopsklänning från Ida Sjöstedt. Och tre personer jag älskar är Alice, Philip och Stefan. Utan inbördes ordning såklart.

När grät du senast?
– Jag grät på flygplanet när jag läste om terroristattacken i Stockholm. Om mamman som dog. Om människor som flydde i panik. Sen såg jag ”Livet efter dig” och kunde inte sluta gråta. Det var som att alla tårar jag burit på de senaste veckorna bara forsade ut. Skönt. Och lite jobbigt eftersom jag satt inklämd på ett flygplan.

Vad skrattade du åt senast?
Annika. Hon är så sjukt rolig. Det är svårt att återberätta vad hon gör och säger som är så kul, hon måste helt enkelt upplevas. Och jag skrattade lite när Jessica skrattade så mycket att hon nästan fick en kallsup i poolen. Jag åkte hotellets vattenrutschbana och höll på att flyga ur. Jag skulle göra det gamla knepet och dra in min bikini mellan skinkorna (någon annan som brukar göra så?!) och åkte så fort att jag flög fram. Jessica skrattade så hjärtligt och innerligt att jag blev lycklig.

Har du en bra hårdag?
– Haha, nej. Poolen i Thailand gjorde håret grönt. Inte grönt på ett snyggt sätt. Grönt på ett dåligt, kloraktigt sätt. Jag hoppas att det försvinner med silverschampo.

flamingo

Säg något fint du funderar på?
– Jag funderar på hur jag ska överraska Stefan med något och visa min uppskattning. Jag tycker att han har gjort ett strålande jobb ensam med barnen. Jag tvivlade inte på det, men det känns så bra att jag valt att dela mitt liv med honom. Jag känner mig 100% trygg när han tar hand om våra barn.

Ditt livsmål?
– Oj, vilken svår fråga. Jag vill bli den bästa mamman och förebilden för mina barn. Jag vill att mina barn ska få växa upp och känna sig starka, trygga, älskade och sedda. Jag vill att de ska få jobba med vad de vill, att de ska få älska vem de vill och aldrig någonsin känna sig rädda. Jag förstår att det är en stor utmaning och jag ska verkligen göra mitt bästa. Varje dag. Och att få vara lycklig med Stefan livet ut, det är ett livsmål.

Beskriv rummet du är i?
– Rummet är ett flygplan. Det är en konstig lukt här och människorna i planet verkar trötta men utvilade. Annika sitter på min högra sida och läser en bok (hennes sjunde den här resan) och Jessica sitter till vänster och stirrar in i min skärm.

Var vill du vara om sex år?
– Då vill jag helst att hela familjen har flyttat till ett större hus. Gärna med utsikt över havet. Företaget som jag driver tillsammans med Jessica och Stefan har vuxit massor och vi har anställt minst två personer till. 2023… Det känns så sjukt långt fram. Då kommer Alice att vara 9 år och Philip 8 år. Helt galen tanke! Jag hoppas att de har fått ett syskon. Eller två.

En sak du önskar dig?
– Jag önskar verkligen att vi ska slippa fler attacker i Sverige. Att vi inte ska behöva känna oss rädda när vi vistas på öppna gator, åker tunnelbana eller är ute och reser. Och så hoppas jag att vi slipper mer cancer i vår familj. Att alla nära och kära ska få vara friska och vara lyckliga. Klyschigt, jag vet. Men så vill jag ha det.

Det senaste du åt?
– En Wasa sandwich. Inte så god. Och en halv Twix. Den andra halvan fick Jessica.

/Angelica

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Annons