Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Vem är vem?

Jag och Philip tog oss en riktigt lång sovmorgon tillsammans. I mått mätta för Philip det vill säga. Den lilla Flippnosen har varit tillbaka i sina gamla rutiner att vakna lite titt som tätt i natt för att han har tappat nappen, vilket är fullt förståeligt med hans hosta. Men när klockan var 05:10 tyckte jag ändå att det var lite i tidigaste laget att gå upp en Påskafton, så jag gick in och la mig i Philips säng. Och vi bägge somnade om till 06:40. Det ni, det händer ungefär lika ofta som påsken inträffar, så den var otroligt vältime:ad.

lagergren_pappa_philipNi får ursäkta den dåliga PhotoBoothi-bilden men det var enda sättet jag kunde ta en bild utan att Philips fokus skulle riktas om till något att.. Vi har suttit och lekt ”Vem är vem” i mitt Bilderbibliotek med bilder på familjen. Philip gör det ganska lätt för sig och tycker att alla personer antingen är Alice eller jag. Det spelar ingen roll om det är han och Angelica på bilderna eller han och Alice, så är det ”Alice” och ”pappaa” på bilderna enligt honom.

Nu ska jag leka påskhare och gömma barnens påskägg. Tyckte mig höra att Alice börjar vakna till på övervåningen.

/ Stefan

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Annons