Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

En paus

IMG_5606

Imorgon blir det inget avsnitt av Tvillingpodden. Det är första gången på 124 avsnitt som det händer. Jag vill inte gå in på något mer än att jag även kommer att ta en paus från bloggen ett tag. Tills marken slutar gunga. Tills ljuset vänder tillbaka. Tills min energi gör mer för mig än att bara få mig att ta mig upp ur sängen. Jag är i en svacka och behöver tid. Kärlek från mig till er. Tack för att ni förstår.

/Angelica

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

   1. Sofia

    Okänslig kommentar, eventuellt har någonting hänt som rör hela familjen, inte bara Angelica, eller också väljer Stefan att lägga sin fulla uppmärksamhet på Angelica som just nu inte mår så bra.
    Hoppas inte ni har så innehållslösa liv att det hänger på huruvida en blogg uppdateras eller inte…

    1. Jennie

     Men det vet vi ju inte, eller hur? Ingen har sagt något om att Stefan har paus också. Självklart förstår man ju att så kan vara fallet, men när man inte vet kan man leva på hoppet om ett inlägg från Stefans sida! Tycker Inte det är att vara otrevlig eller okänslig. Vill jag ha någonting sagt så säger jag det, jag orkar (för det mesta) inte linda in orden i silkespapper och smicker först. Ja Angelica mår dåligt (❤️) men hon är 50 procent av den här bloggen. Förhoppningsvis är hon snart på banan igen men tills dess, varför ska/kan man inte anta att Stefan ska fortsätta?

 1. Mie

  Hei fra Norge! Leser bloggen din fast, og har en sønn som er født 14. September 2015, så ganske lik alder som din. Er gravid på nytt, og har nå gått inn i en svangerskapsdepresjon da jeg har en stressende jobb i tillegg til et barn som ikke sover. Så jeg skjønner veldig godt om ting kan bli for mye innimellom! Selv om det er trist at du tar pause, er det viktig å tenke på seg selv. Har selv blitt sykmeldt fra jobb, og prøver å komme meg på beina igjen:) selv om vi ikke vet hva som har skjedd, håper jeg du tar seg tid til deg selv, og kommer tilbake når du er klar! <3

 2. Jennie

  Jag drabbades av en utmattningsdepression i april 2016 och är fortfarande inte återställd, gick tillbaka till jobb för tidigt, orkade inte boka tid till psykolog, var helt slut. Gick ner på 80 procent och det är det bästa jag gjort i jobbsammanhang. Tänk på dig själv, inte på alla andra, inte på företaget. Din hälsa först, oavsett om den klarar 150 procent arbetsdag eller 5 procent. Kram!

 3. Maria

  Var snäll mot dig och gör BARA sånt som du mår bra av. Är själv påväg tillbaka från en utmattningsdepression. Kram

 4. Malin

  Du har säkert goda skäl för att känna som du gör! Skickar lite kärlek och hoppas att det lättar snart ❤️❤️❤️

 5. Ylva

  Hoppas du mår bättre snart! Jag är själv i en djup svacka. Troligtvis en förlossningsdepression (yngsta dottern 5 månader) och jag tänkte ta tag i det och kolla om det är något med sköldkörteln eller ”bara” sömnbrist. Så tungt att det går ut över min relation och bara gör allt ännu tyngre. Och detta när man ska vara som lyckligast. En viktig lärdom till alla med närstående som har en depression är att den inte är logisk. Kramar

  1. Jojo

   Ylva! Samma sak hände mig när min son var 3 mån. Jag mådde så fruktansvärt dåligt men jag LOVAR att det går över. I mitt fall blev jag dålig för att jag hade kört för hårt i flera år och att få barn utlöste det hela.
   Håll ut, det vänder snart! Styrkekramar

  2. Frida

   Det hände mig med! Inget ovanligt tyvärr men få som berättar. Att vara nybliven förälder är långt ifrån den lyckligaste tiden för alla. För mig innebar det att alla känslor förstärktes, såväl lycka, sorg och rädsla. Det går över om man söker hjälp även om det inte känns så när man är mitt uppe i det. Försök tänka att det är fullt normalt att reagera starkt på något så stort som att bli mamma. Sök upp en psykolog (kbt) som du känner dig trygg med och våga vara brutalt ärlig med hur du mår. Läste detta citat när jag mådde som sämst och det hjälpte mig ” det jag inte kan förändra det kan jag acceptera och det jag accepterat är redan förändrat.” Mycket på bättringsvägen handlar om acceptans och att inse att man gjort det bästa man kan utifrån sina förutsättningar. Ditt barn kommer älska dig villkorslöst ändå! Lycka till!

 6. Jojo

  Men vännen! vad har hänt? Styrkekramar till dig i det du nu går igenom, Allting ordnar sig till slut, tro mig som upplevt två riktiga smällar.
  Många kramar från en annan mamma

Annons