Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

I väntans tider

Jag åkte från jobbet tidigare än Jessica för att hämta Alice och Philip från förskolan. Jag tänkte att jag skulle ta hem Elsa också om hon blev ledsen, men det blev hon inte. Hon kom springade med armarna upp i luften och skrek ”Moooooster” när jag kom. Sen slängde hon sina små armar runt min hals och kramade hårt. Men sen sprang hon bara iväg igen och lekte. Jag älskar verkligen henni! Jag och barnen gick till en lekpark i närheten innan vi stannade på parkeringen och väntade in torsdagens bästa. Glassbilen!

IMG_6988

Ibbe och Elsa kom efter en stund av väntan…

IMG_6996Och när glassbilen äntligen kom fick alla barnen springa fram och försöka peka på vilken de ville ha. Nostalgi! Jag älskade (och gör fortfarande) glassbilen som barn.

P5180092Sen åt vi glass i solen tillsammans med Elsa och Ibbe.

P5180087Barnen bytte glass med varandra…

P5180099…. och det blev rätt kladdigt. Nu ska vi äta middag. Det blir kycklinggryta, ris och broccoli. Får se om barnen gillar det… Hoppas ni haft en fin dag.

/Angelica

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

  1. Emmelie

    Så fantastiskt för barnen att få växa upp så nära sina kusiner, det är så mysigt att läsa och se vilken fin relation ni har till varandras barn! Stor kram

Annons