Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Kattungar, pannkakor och vänskap

Jag har fått gosa med tre små kattungar, en hund och en bebis idag på lunchen. Terapi och pyskologer i all ära med att köra sportbil riktigt fort och få mysa och pussa på kattungar gjorde i alla fall mig gladare och lugnare. Kattungarna är bara några veckor gamla och har precis börjat gå. Tänk sådär vingliga, pipiga och alldeles ludna och varma. Livets liv!

P1010226

De här bilderna är tagna med vår nya kamera från Panasonic som vi gör ett samarbete med. Jag ÄLSKAR den! Men mer om kameran i ett inlägg nästa vecka. Det är Jessica som tagit bilden, de bilderna jag tog blev inte alls lika bra som den här. Magisk!  P1010215 Så liten!

P1010228

Puss! P1010205 Bästa Maria och hennes son. Så himla gullig och glad!

P1010209

Han sov när Maria kom men sen var han vaken resten av lunchen och satt och log och skrattade.

P1010197Jag åt de här goda pannkakorna till lunch. Kanske mer egentligen en dessert, men gott var det. P1010217Nu känner jag mig redo för helg och en kväll med Stefan och barnen. Min kusin hörde precis av sig och skrev att hon har köpt kycklingar. Så antingen åker vi hela familjen och säger hej till de gula små fluffen, eller så tar jag med mig Alice och åker. Jag får se vad Stefan har för planer. Jag vet att han har köpt tacos. Och sen är det final av Talang, det vill jag se. En klassisk fredag hos oss helt enkelt!

/Angelica

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

 1. Emelie

  Undrar lite med uppdelningen av barnen för er..? verkar oftast som att Angelica bara gör saker med Alice medans Stefan tar Philip mestadels.. 🙂

  1. Angelica Lagergren
   Herr och fru Lagergren

   Hej Emelie, nja. Jag skulle nog säga att vi är med barnen lika ofta 🙂 Men Philip brukar sova vid 19 och Alice vid 20, så på kvällen är det oftast hon som får följa med på saker. Kram Angelica

Annons