Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Lugn, glad och utvilad

Fredag och sommarkänslor! Det är riktigt varmt ute och jag har fått sova i vad som känns som en evighet. Igår var tanken att jag och Stefan skulle pyssla med bilarna när barnen hade somnat. Ehhh… hehe. Jag var inte så peppad på det kan jag säga, men vad gör man inte för sin man. Men efter middagen och en tur i bilen med Jessica somnade jag i soffan när vi tittade på SKAM. Jag tror inte att klockan var mer än 20:15 och det var så skönt att somna. Stefan väckte mig vid 22:30 och tyckte att jag skulle flytta mig till sängen istället. Ingen av barnen vaknade inatt och kom in till oss, så när väckarklockan ringde 05:50 kände jag mig helt utvilad och lugn. Och glad!

frulagergren Solen skiner och jag slängde på mig en klänning från BikBok. Underbart med bara ben!

dress_bikbok_lagergrenDen här skulle jag gärna ha fler färger. Den är så tunn och skön!

angelica_lagergrenNu sitter jag och Jessica på kontoret och skriver artiklar för LOPPI och Vimedbarn. Jag började jobba redan 06 i morse när barnen sov så jag känner mig i fas nu. Vi ska spela in Tvillingpodden och sen äta lunch med en av mina bästa vänner. Det blir både bebisgos och bus med kattungar. Bra fredag hörrni!

Ni är några som frågat vad jag jobbar med när jag skriver för LOPPI. Bland annat detta nedan, ett modeplock till LOPPI.se. Jag älskar att sitta och klippa och klistra i photoshop. Dock är det ju lite farligt för plånboken då jag gärna klickar hem ett och annat plagg till barnen. Och mig själv. Nu senast blev det en t-shirt till mig från Zara med en dinosaurie på, jag hoppas att den kommer hem i början på nästa vecka.

alohababy

Snygga Sofi Fahrman!

/Angelica

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Annons