Timmar av smärta och ovisshet – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Timmar av smärta och ovisshet

Tänk, om bara 33 minuter är det Alices födelsedag. Det är exakt tre år sen hon föddes. Min förstfödda. Min älskade dotter och skatt. Hon som förändrade mig och hela mitt liv över en natt. Hon som har gjort mig till en bättre människa. Som får mig att se världen med nya ögon.

Hon får mig att skratta med själen. Hennes nyfikna sida får mig att vilja våga mer. Hennes envisa sida utmanar mitt tålamod. Jag är så lyckligt lottad att just jag får vara Alices mamma. En klok, varm, kärleksfull och omtänksam liten varelse. Jag älskar henne idag, imorgon och för evigt. Jag vill ge henne och Philip det bästa, alltid. Kärlek och tid är något jag kommer ge mina barn varje dag.

angelicalagergrengravid

Gravid med en liten skrutt i magen. Förväntningarna var så speciella. Jag visste att det var en tjej och jag visste att hon skulle ha långt hår, men det var bara det jag visste.

bild-6-e1424955915293

Vi tog fina polaroidbilder på den växande magen.

20140716-115432-42872246

Timmar av smärta och förväntan inne på Danderyds sjukhus förlossning. Det absolut mest spännande dygnet i mitt liv. Jag blir alldeles pirrig av att tänka tillbaka på de där timmarna. 

20140717-113331-41611488

Första bilden vi la ut på Alice. Hon föddes den 17 juli kl 00:03.

20140718-195341-71621363

Första barnvagnspromenaden. Så många minnen. Så skakiga ben, så stolt och nervös på samma gång.

IMG_0455Tre år. De bästa tre åren i mitt liv. <3 Jag älskar henne av hela mitt hjärta. Av hela min själ. Av hela mitt väsen. Grattis Alice! <3 Idag är din dag och även om den här sommaren inte alls blev som jag hade tänkt mig, kommer jag göra din födelsedag magisk. Du förtjänar det bästa, varje dag.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

 1. Cecilia

  Så himla fint! Blir allt lite tårögd, både över det fina inlägget men även för att jag inser att jag inte tagit bilder av magen varje vecka, och det ångrar jag nu… är gravid i vecka 33 med en liten flicka och längtar så till hösten!

 2. Josephine

  Åhhhh blir alldeles tårig av ditt inlägg! Stort grattis till fantastiska Alice och så oerhört fint skrivet av dig. Du verkar vara en underbar och kärleksfull mamma och en riktig kämpe!. All credd och kärlek till dig <3

 3. Matilda

  Grattis Alice! <3

  Lyssnade precis på podden och nej, det bästa har inte hänt än. Du har så mycket fint kvar att uppleva och även om det inte känns så nu så kommer det komma en tid då det kommer att kännas bra. Storms dont last forever <3 du är aldrig ensam <3 kram!

 4. Madelene

  Grattis Alice! 💕
  Lyssnade just på senaste avsnittet av tvillingpodden och blev så ledsen och berörd av slutet när du får någon form av panik över att det inte kommer bli bra för att det inte finns något bra slut. Jag vill bara berätta att min mamma träffade en Janne(Hahah 😉) & att han är en av de viktigaste personerna i mitt liv. Att skilsmässan trots att den var hemsk ledde till att mamma träffade den bästa tänkbara personen som var den pusselbit som fattades i vår familj. Med det sagt: the best is yet to come. Lyssna bara på ditt hjärta, du vet vem som är rätt för din familj! Heja dig ❤️

 5. Sarah

  Grattis på födelsedagen finaste Alice! Hon är så fantastiskt fin & söt!! <3 Ha en riktigt fin sommardag! Kram

Annons