Tårta och sång på morgonen – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Tårta och sång på morgonen

Imorse vaknade jag 06:30 och låg och väntade på att Philip skulle vakna. Han kom in till mig strax efter 07 så gick vi ner och fixade presenter, tårta och ballonger till Alice. Båda barnen sov i sina egna sängar hela natten, jag gillar ju när de kommer in till mig haha. Men det var såklart skönt att få sova en hel natt, trots barnvecka. Philip var alldeles sprallig och glad över att få hjälpa till och bära ballonger. IMG_2120 Jag plockade några blommor i trädgården. Lyxen att få bo i hus! IMG_2129Glad treåring!

IMG_2118Alice åt några jordgubbar från tårtan sen lämnade hon resten till Philip som blev överlycklig. Födelsedagar är bäst tycker jag! Nu ska vi äta lunch och sen kommer mamma hit en stund och ska gå ut och plocka blåbär med Alice. Vi ska göra en gräddtårta med jordgubbar, blåbär och banan tror jag.

IMG_2137Det var bara jag som ville ha kalashatt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

 1. S

  Ville bara säga att jag tänkte på dig när jag hörde laleh’s låt “aldrig bli som förr”. Du borde lyssna på den <3

  "Det kommer aldrig bli som förr, nä
  Bara bli bättre, bli bättre"

 2. Becca

  Ett stort grattis till fina Alice på 3-års dagen, men även grattis till dig Angelica som nu har varit mamma i 3 år till en fantastisk liten tjej! <3

  Lyssnade på eran podd i natt, och det högg verkligen till i hjärtat när du blev ledsen, men det är sjukt starkt av dig att dela med dig om dina tankar och funderingar. Det du pratade om att det kommer bli jobbigt och svårt OM du skaffar barn i framtiden att Alice och Philip kommer bli "svartsjuka" på det nya syskonet. Och jag tror att barn som har en bra relation med båda sina föräldrar inte tänker på det sättet. Utan det är vi vuxna som tänker att det värsta kommer hända (oftast) alltså att barnen inte kommer må bra m.m.. Jag har haft separerade föräldrar sedan jag var 2 år gammal, så jag kommer inte ihåg hur det var att bo med sina föräldrar samtidigt, utan det blir automatiskt att bo vissa dagar hos den ena och sen andra dagar hos den andra. Och jag kan idag säga att jag inte har tagit någon skada av det, för jag har haft turen att mina föräldrar har kommit överens och har kunnat prata ordentligt med varandra. Förstår att i början är det inte lätt för någon, men sen sakta men säkert så blir det inte lika jobbigt. Jag har studerat inom barnverksamheten, och då handlade väldigt mycket om hur barn tänker och funderar gällande skilda/separerade föräldrar.
  Som du själv säger så finns det ljus i den mörka tunneln snart för dig, men just nu behöver du bara få känna dem känslorna som du har!
  Stor kram!

   1. L

    Tycker dessa frågor som du förväntas svara på borde ställas i Stefans blogg istället.

    Hoppas ni får en fin födelsedag för lilla sötnosen. Du är en fantastisk grym mami. Kärlek till dig vackra kvinna!

   2. Helene

    Man undrar ju vad som hänt egentligen mellan er.. Så sorgligt att du inte ens kan tillåta Stefan träffa Alice mer på hennes självaste födelsedag eller tragiskt om Stefan inte vill. Så synd om era barn. Mina föräldrar har varit skilda sedan jag var 5 men än idag firar vi min och brorsan födelsedag tillsammans allihopa med nya respektive. Som förälder får man ibland svälja stoltheten för barnens skull.

     1. Helene

      Du själv skrev ju att Stefan träffat Alice en timme idag på hennes födelsedag. Hur mycket firande hinns med på en timme? Sorgligt att ni inte kan sluta upp mer kring era barn åtminstone på deras födelsedagar och visa lite god vilja och umgås oavsett vad som hänt mellan er. Om det är du som inte vill eller Stefan vet jag inte, men oavsett vilket är det sorgligt och tragiskt.

     2. L

      Fast om föräldrarna för tillfället befinner sig i en mycket spänd och ny tillvaro så kan det skada barnen mer då de direkt kännet av att föräldrarna inte mår bra. SLUTA komma med dumma kommenterar och försöka trycka ned Angelica. Vi vet, som de ofta påpekar, INTE vad som har hänt och vi ska därför inte komma med massa pekpinnar. Sluta bara, sluta! Sprid lite kärlek och pepp istället, Angelica gör allt och lite till för sina barn och hennes barn kan skatta sig lyckliga som har en sån engagerad och kärleksfull mamma.

     3. Dea

      Helene, du har ju ingen aning om vad som hänt? För övrigt var det ju Stefans barnvecka förra veckan, kanske passade han på att fira Alice då? Det är heller inget ovanligt att barn med föräldrar som inte lever tillsammans får två kalas. Det tar de knappast skada av.

Annons