Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

En kväll som stannar kvar i hjärtat

Vår aw på Tak igår som skulle vara just en aw blev istället en helkväll på Riche, Sturehof och slutligen Soap Bar. Jag hade en riktigt rolig kväll och träffade flera nya människor. Jag mådde väl inte direkt toppen när jag vaknade i morse men bestämde mig för att ta en lugn dag. Jag sov, sov och sov. Och kände då att jag verkligen behöver avsätta tid för vila. Inte bara boka in hundra aktiviteter så fort jag inte har barnen. Men allsång i Vaxholm stod på kvällens schema och jag är så glad att jag inte ställde in. Jag är helt full av energi nu. Jag och Jessica tog bilen och åkte och mötte upp vår vän och kollega Jenny. Allsången var så rolig! Gästartisten den här veckan var ingen mindre än Patrik Isaksson. Han var grym! IMG_3629 2

Jag lånade Jessicas snygga militärjacka.

FullSizeRender 11Här ser jag inte så glad ut, men det var jag. Vilken kväll! Vi dansade, sjöng och njöt av en av sommarens sista kvällar. Jag bär med mig den här kvällen i hjärtat. Så fin och bra på alla sätt. Min mobil dog så har inga fler bilder att bjuda på. Jag ska kolla om Jessica tog några fler, ni får spana in hennes blogg i morgon. I morgon ska vi åka till Annika och Frans och förhoppningsvis bada. Jag hoppas att det blir fint väder. Annika ska bjuda på våfflor, ser så mycket fram emot det.

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

  1. Linda

    Hej Angelica! måste fråga vad det är för ”kall spray” du pratar om I din instastory som du använt och fått en såå snygg grå ton på ditt hår? har letat länge efter ett sånt o vet inte vad man ska köpa. ha en fin dag och en härlig helg! Tack för att du delar med dig av ditt liv! kram L.

Annons