Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Jag chockade alla, inklusive mig själv

Det har varit strul med LOPPI.se Vi kollade aldrig på någon film igår utan valde att prata istället. Som jag älskar att prata med de här två kloka och fina vännerna. Det var verkligen en så himla mysig kväll. Jag tror att klockan var närmre halv två när jag kröp ner i sängen nära Maria och somnade. Som vanligt hos Maria bjuds det på god mat och ljuvlig frukost. IMG_7544

Färska bär och goda smörgåsar med massa grönsaker.

IMG_7548Blåbär och granola <3

IMG_7541En varm croissant direkt från ugnen med massa nutella på fick avsluta den ljuvliga frukosten.

IMG_7539

Jag har bestämt mig nu, jag måste köpa en sån här taklampa till vardagsrummet.

IMG_7559Efter frukosten tog vi en promenad runt en sjö som finns där Maria bor. Jag känner så mycket kärlek för de här två människorna. De ger mig så mycket energi och nu känner jag mig fylld av kärlek om omtanke.

IMG_7565

Vi gick förbi ett utegym i Bromma och här har jag testat att gå armgång förut. Jag har knappt klarat av att hålla mig kvar men nu chockade jag alla inklusive mig själv med att gå halva vägen. Helt galet! Nästa gång jag är där ska jag klara hela. Nu gör händerna i och för sig så himla ont. Någon som har nåt tips där? Handskar? Det finns en film på min instagram när jag går, haha. Så chockad att jag skrek! IMG_7568Min klänning kommer från BikBok, ett fynd på rean.

haymarket_gretas

Nu sitter jag och jobbar, har en del jag måste hinna med innan jag ska möta upp pappa med familj för att fira hans födelsedag. Den här helgen har varit helt perfekt för mig. Jag har träffat människor som ger mig energi och kärlek.

 

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

 1. Suss

  Jag lyssnade också på avsnitt 137 och jag undrar om du, de gånger du sagt de elakaste sakerna, har varit under PMS? Jag känner nämligen igen mig och sedan jag började med Procomb så är jag mycket stabilare och eftertänksam.

 2. Sandra

  Jag lyssnade precis på avsnitt 137 av podden där du säger att du skjöt iväg alla fyrverkerier på en gång och nu är dom slut…

  Under hela livet kommer det komma fyrverkerier, ibland tätt och ibland inte. Om man inte skjuter iväg dom och firar livet när de kommer till en, då är det nästan ingen idé att leva alls. Dina fyrverkerier kommer komma och då skjuter du. Puss

 3. Erika

  Öva på att bara hänga med händerna runt stången. Då tränar du greppmusklerna i händerna och vänjer dig. Man kan ju ha handskar men då tycker inte jag att man får lika bra grepp. Jag hejar på dig! Kram!

 4. Sandra

  Hej!
  Lyssnade just på ett avsnitt av er podd och jag verkligen gillar den 🙂
  Ni är så underhållande, ärliga och liksom generösa av er. Känns så lyxigt att få lyssna på er!
  Kämpa på med livet. Det är fasen inte lätt alltid!
  Kram!

 5. Mylof yalcin

  Ser supermysig ut 🙂
  Jag skulle vilja veta mer om ert upplägg för jobb och även jobbet i sig. Vad gör ni mr exakt, hur lägger ni upp era dagar.
  Jag är själv entreprenör och tycker det är så kul att följa andra entrepenörer och hur de jobbar.

  Man kan lära sig så mycket av varandra. 🙂

  Kram 🙂

Annons