Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Jag klippte av mig håret

Efter mitt förra frisörbesök kände jag för att ljusa upp lite till fram, men även klippa av en del av längderna. Jag tänkte att jag skulle vara nöjd med att bara toppa. Men nu känns det så mycket bättre med kortare hår. Det känns tjockare och friskare igen efter en sommar med massa sol och bad. Nu ska jag bara vara duktig och göra Olaplex-behandling en gång i veckan hemma. Det där med lång tid i duschen är inte riktigt min grej. Karin Saleh som jag går till sa i och för sig att jag kan slänga i Olaplex och sen sova med det, det får jag testa.

IMG_0634

Med Olaplex i håret efter lite extra slingning längst fram i håret.

olaplex_before

Före färg och klipp första gången jag var hos Karin.

IMG_0641

Efter!IMG_0642Kolla topparna! Så himla skönt att vara av med frisset och allt det slitna.

IMG_0646

Min blus kommer från Hunky Dory.

Nu ska jag pipa ner och köpa lunch. Jag har en telefonintervju efter lunchen och en artikel att skriva klart. Solen skiner ute idag, det gör mig glad. Jag tycker om hösten men längtar efter sol, bad och värme. Jag önskar att jag hade en solsemester inplanerad, men det har jag inte. Jag och barnen pratar om att åka till Grekland nästa sommar och hälsa på Lollo och Bernie. Vi får se vad vi hittar på för roligt. Jag vet att många planerar sina sommarsemestrar redan nu, jag har nog aldrig gjort det såhär tidigt innan. När brukar ni boka era resor?

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

 1. Cicci

  Kan du inte köra ett inlägg där alla läsare kan tipsa om resmål? Vi har 2 barn som nu är 1,5 år och 4,5 år. Vi har inte så mycket resvana och jag är ganska nojig och vill känns att man kommer till ett tryggt, trevligt ställe. Och hur ska man tänka med rumstyp, hotell, all inclusive? Vart 17 ska man åka? Jag är jättesugen på Mallorca eller kanske Grekland. / Hälsningar Grubbelmorsan

  1. Sofia

   Kan starkt rekommendera Atlantis aegean park med fritidsresor. Var där i somras och var så sjuuukt nöjd med allt. Hotellet, maten, personalen, allt var toppen! All inclusive är att föredra (enligt mig) när man reser med barn, sjukt smidigt.

 2. Carro

  Redan bokat!
  Måste vara ute i god tid för att få det boende en vill ha, tips! Om det är något speciellt ni är ute efter vill säga.

 3. Sofia

  Vi har redan bokat nästa års semester, mest för att när man åker till barnhotellen är många av dom bra rummen slut så tidigt så vi ville vara säkra på att få det rum vi ville 🙂 sedan var det mycket billigare, samma resa nu kostar typ 5000kr mer nu än när vi bokade för två månader sen! Hoppas du och barnen kommer iväg, vad mysigt ☺️

Annons